Projekter

Norman Finkelstein i København, Den Sorte Diamant

Det her event har jeg arbejdet længe på at realisere og nu er det endelig lanceret: Den 26. februar får vi i NASIM besøg af Norman Finkelstein, på Københavns Universitet, hvor det kommer til at handle om Israel, palæstinenserne, Trump, BDS, 50 års militær besættelse, og fremtiden. Det bliver spændende, det bliver lærerigt og det bliver godt – og så er dagens moderator ingen anden end Poya Pakzad.

Køb din billet mens du kan nå det, via www.billetto.dk/finkelstein – der er begrænsede siddepladser, så det er først-til-mølle. Facebook-event.


MERE FINKELSTEIN. Godt nyt til alle de der ikke nåede en billet til NASIM-eventet på KU den 26: Vi er gået sammen med Den Sorte Diamant – Det Kgl. Bibliotek og Politiken om et International Forfatterscene arrangement lørdag den 25. februar, hvor Finkelstein er på scenen i Dronningesalen i samtale med Politikens tidligere Mellemøsten-korrespondent, Marcus Rubin.

Denne gang skal det ikke kun handle om Israel, palæstinserne, og Mellemøsten, men også om Trumps USA: det politiske klima i landet, medierne, ytringsfriheden, og den politiske aktivisme.

Billetter via PolitikenFacebook-event.

Køb nu, mens du kan nå det. Det bliver godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *